Shanghai dag 3 - Reisverslag uit Shanghai, China van Cathy strootman - WaarBenJij.nu Shanghai dag 3 - Reisverslag uit Shanghai, China van Cathy strootman - WaarBenJij.nu

Shanghai dag 3

Blijf op de hoogte en volg Cathy

19 Oktober 2005 | China, Shanghai

Hallo,

Vandaag hadden we een rustig dagje.We hoefde niet vroeg op en zaten zodoende pas om 10 uur aan het ontbijt.we hadden de meiden voor het eerst samen in bad gedaan, wat een feest op het gezicht van Liyou.Dit heeft ze waarschijnlijk nog nooit meegemaakt.Lin vond het ook erg leuk.Ze zei: nou hoef ik nooit meer alleen in bad he mam.Na het eten zijn we lekker gaan winkelen.we moesten oa nieuwe schoenen voor Liyou.Ook dat vond ze prachtig.WE worden nog steeds volop aangesproken, zeker als we met de tweelingbuggy lopen.Sávonds hebben we lekker op de kamer eten besteld, want de meiden ( en ok wij zijn sávonds nog steeds moe door het tijdverschil. Rudi en ik zijn nog naar een chinese supermarkt geweest.Echt leuke dingetjes verkopen ze daar.Ruud gaat vast nooit meer met mij, want ik wil overal kijken wat erin zit.Geen kikkers deze keer maarwel schildpadden.Gewoon in een doos op de kassa.Ik zag wel dat er speciale netjes voor waren, dus los in je boodschappentas hoeft niet, wat een opluchting.WE genieten echt volop van Liyou, wat is het toch een lekker ding, zo lief.Hierbij nog een paar foto's.morgen gaan we op pad met de gids ,hij heeft iets leuks voor ons verzonnen, ik ben benieuwd!!

groetjes van ons allemaal!!!

• 19 Oktober 2005 - 12:45

Erica:

Zo, deze keer ben ik de eerste die reageert !
    Ik vind het erg leuk om jullie berichtjes te lezen en we krijgen ook helemaal weer zin om de 2e procedure te starten.
    De foto van Lin en Liyou heb ik uitgeprint en Yan Yan geeft ze telkens allebei een kusje, lief he.

Ga je nog naar die oude wijk? Is echt de moeite waard (en er zit een Burger King ofzo iets :-)
    Veel plezier nog!
    Erica

• 19 Oktober 2005 - 12:59

Lies:

kippenvel,
    kippenvel,
    wat leuk dat ze zo goed reageert.
    nou ruud dat ziet er goed uit.
    lin krijgt er zo te zien geen genoeg van geweldig!

• 19 Oktober 2005 - 13:04

Renate:

Leuk hoor dat alles zo goed gaat met jullie! Ik heb wel eens wat van die dieren gekocht en ze weer in de natuur gezet ik kon dat ook niet aanzien .... Geniet van jullie verhalen en foto's veel plezier nog.

• 19 Oktober 2005 - 13:16

Joke:

leuk joh elke dag kijken of er nog een nieuw bericht is van jullie hier gaat alles ook goed kipper heeft het prima naar zijn zin bij dick en lins wat leuk ook dat lin liyou zo leuk vind dat hadden we van te voren niet kunnen denken nou geniet ervan en tot het volgende bericht

• 19 Oktober 2005 - 13:17

• 19 Oktober 2005 - 13:17

• 19 Oktober 2005 - 13:49

Betsy:

Nou Ruud,jij bof maar even met twee van die mooie meiden.

• 19 Oktober 2005 - 14:01

Francis:

Leuk de foto met jullie
    drietal

Francis

• 19 Oktober 2005 - 14:14

Henk En Mar:

Wat lekker om ook eens een rustig dagje te hebben,en eindelijk een foto van Rudi en de meiden.(heel leuk)Volgens mij neem jij niet alleen een mooie dochter mee naar huis, maar ook een koffer vol leuke dingetjes,prulletje ect..
    (we kijken weer uit naar sjanghai dag 4)

• 19 Oktober 2005 - 14:53

Sandra (nicht :-) ):

Elke dag weer nieuwsgierig naar hoe het jullie vergaat.. geweldig om de foto's te zien!!
    Way to go guys! :)
    xx

• 19 Oktober 2005 - 15:01

Corina:

lekker zo,n dagje genieten met zo een GROOT gezin voor dat iedereen opgestart is ben je n halve dag verder! We zijn elke dag weer benieuwd naar t verslag en de fotos

• 19 Oktober 2005 - 16:30

Daphne:

Wat een leuke foto's! alleen die ene met ruud kan de computer niet openen...!! ik vin t egt super leuk om dit elke dag te volgen!! nog succes he ruud met die twee meiden! Tot morgen Denk ik hee

• 19 Oktober 2005 - 17:29

Opa Zandvliet:

Waar waren jullie vanmorgen met het poetsen. Was erg stil nu Lin er niet was. Veel plezier daar bij de Chinees (sambal bij ?).

• 19 Oktober 2005 - 17:53

Leo:

Wat zullen we jullie verhaaltjes missen als jullue terug zijn.
    Kan je er niet gewoon mee door gaan als je thuis bent?
    Ha die Joke!
    Hoeveel computers heb jij thuis staan?

• 19 Oktober 2005 - 18:00

Pa En Ma (Opa En Oma):

Lieve allemaal,
    Met genoegen hebben we jullie bericht gelezen en de mooie foto's bekeken.Ook was het geweldig, dat Jaco ons belde. Een wonder van de techniek. Aan belangstelling ontbreekt het jullie ook niet, want Caty heeft wel 10 zusters die allemaal dezelfde naam hebben, namelijk Joke.
    O ja, Jaco, je moeder wil 50 kersverse kikkers bestellen. De nassi kun je dan wel laten zitten!

• 19 Oktober 2005 - 18:57

'Sita:

Wat otzettend leuk om jullie berichtjes te lezen.Ook de foto's zijn heel mooi.Ruud je staat er geweldig op met die twee meiden.Ik kijk weer uit naar jullie volgende mail.Liefs Sita

• 19 Oktober 2005 - 19:26

Charles En Karin:

Wat een leuke foto,s we genieten er iedere dag van, en je leuke verhaaltjes, wat zal er toch allemaal in dat koppie omgaan nu al zo,n anderleven voor liyou groetjes

• 20 Oktober 2005 - 11:17

AD VAN KAAM:

Bericht voor Leo , ik zag van af mijn werk dat joke er voor zorgt dat er veel reactie's zijn , maar je weet hoe joke is als ze eenmaal gaat praten is het net zo 'n wekker die afloopt en zo is het nou ook met typen ze ratelt maar door .....
    Rudy ik mis nog foto's van je Vader samen met zijn nieuwe dochter , regel jij dat ? groeten van Ad

• 20 Oktober 2005 - 11:45

Marcel, Els, Sara En Dide:

Wat een feest voor Ruud en die 2 meiden,heerlijk! We vinden het geweldig om op de hoogte te blijven van jullie belevenissen. Nieuwsgierig naar wat jullie vandaag weer hebben meegemaakt wachten we af... Wij vonden de foto van Lin met haar Chinese vriendinnetjes helemaal top! We stellen ons maar voor dat ze elkaar hele verhalen vertellen in het Chinees/Nederlands!? XXxx

• 20 Oktober 2005 - 13:21

Betsy: