Shanghai dag 2 - Reisverslag uit Shanghai, China van Cathy strootman - WaarBenJij.nu Shanghai dag 2 - Reisverslag uit Shanghai, China van Cathy strootman - WaarBenJij.nu

Shanghai dag 2

Blijf op de hoogte en volg Cathy

18 Oktober 2005 | China, Shanghai

Hallo allemaal,

Vannacht hebben we allemaal lekker geslapen, Liyou was denk ik zo moe van alle gebeurtenissen dat ze zo insliep .Ik moest haar om 7 uur waker maken.Vandaag moesten alle papieren getekend worden.We moesten om 9 uur klaarstaan.Maar alles lukte in 2 uur dus waren we op tijd( 2 meiden in bad doen, aankleden enz)Tot half 3 waren we bezig met allerlei papierwerk en dat is nu achter de rug.Liyou heeft een eetfobie, ze blijft alles maar in haar mond proppen dus we moeten alles weghalen als we klaar zijn.Ze doet ongeveer hetzelfde als Lin met 14 maanden, ook lopen gaat nog heel traag.Ze zegt wel al pappa, en om ruud moet ze steeds erg lachen.Ze heeft een akelig hoestje, maar ik wil nog even wachten met de antibiotica, misschien gaat het vanzelf wel over.Ze gaat ook op de grond liggen trappen als ze haar zin niet krijgt.Ze laat zich dan gewoon achterover vallen.Ik zag dat de andere kinderen in het tehuis dit ook deden.Zo alleen kregen ze natuurlijk de aandacht.Verder is ze echt vreselijk lief en ze kan heel zoet spelen.Vandaag zaten we vaak in het taxibusje en Lin heeft heel wat afgezongen voor de gids en de chauffeur.Ze moesten er erg om lachen.Ook is ze nog helemaal niet jaloers wat ik wel had verwacht, maar goed dat kan nog komen.Gisteren zijn we nog even de straat hier in gelopen.Het is echt ongelooflijk zo druk.Er wonen 40 miljoen chinezen in Shanghai, en het leek of die allemaal hier in de straat liepen.
Toen we in de supermarkt waren moest ik, als dierenliefhebber wel even slikken.Er staat in het koelvak ook gewoon een bak met levende kikkers en schildpadden.Buiten dat ik het erg zielig vind, kan ik me er niks bij voorstellen dat je met zo'n kikker in je mandje naar de kassa moet.En dan...in een boodschappen tas mee naar huis??Dan is het niet te hopen dat het druk is in de metro...........bleeeh een geplette kikker in je tas.Kikkerpuree misschien??
Ik zou graag wat foto's insluiten maar ik heb het snoertje van de camera kwijtgemaakt( ja, zelfs hier in de hotelkamer lukt me dat)dus moeten we morgen even op jacht naar een nieuw snoertje.
groetjes van ons allemaal en we lezen jullie berichtjes hoor!!

• 18 Oktober 2005 - 11:58

Helen Marissa En Graciella:

Hoi chinagangers,

Fijn dat het allemaal zo goed gaat. Eigenlijk zijn we stikjaloers op jullie.

• 18 Oktober 2005 - 13:23

Betsy:

Wat fijn dat het allemaal zo goed gaat.En wat een leuke foto's!Het is ontzettend leuk om jullie zo te volgen.

• 18 Oktober 2005 - 13:42

Sandra (nicht):

Hallo lieve Chinamensen!
    T ziet eruit als one happy family! :)
    Heel herkenbaar dat trappelgedrag, ken 't ook uit India taferelen!
    Wat een belevenis weer zeg, mooi!!!
    x
    San

• 18 Oktober 2005 - 13:52

Ma Van Hellen:

ik heb ook je nieuwe dochter mogen bekijken, lief hoor.
    Ik zie ze wel een keer bij Hellen groetjes Wil

• 18 Oktober 2005 - 14:08

Julia:

wat een leuke meiden. hou ze maar goed in de gaten en geef ze maar goed te eten.ook de groeten van opa.groetjes van ons!

• 18 Oktober 2005 - 15:10

Daphne StroOtt:

Heej Chineese Nederlanders!
    Echt lieve foto's!!! wat leuk dat het allemaal Goed Gaat!!:D:D Ze ziet er Echt super schattig uit zeg! nog heeeel veeel succes he, Hopelijk Tot Sneelll

Oudoeeehhh(K)

p.s. Egt super vies man, dat van die kikkers!!!! Bleeeeeehhh

• 18 Oktober 2005 - 15:35

Wietske:

ik vind het egt een schatje groetjes:wietske

• 18 Oktober 2005 - 16:45

Judith:

ik vind het echt een poepie!!..ik kan niet wachten tot ze er is hahha!.fijn om te horen dat het zo goed met haar gaat!tot snel! liefs en dikke kus judith!!

• 18 Oktober 2005 - 16:58

Henk - Mar:

Wat een leuke foto's
    Ga maar snel op zoek naar dat snoertje!
    Geweldig om zo op de hoogte te blijven,en super dat het zo goed met jullie gaat!!
    (Het wachten is nu natuurlijk op een foto van Ruud en z'n zussen hè) groetjes...

• 18 Oktober 2005 - 17:11

Leo:

Kun je dan niet wat kikkers adopteren?

• 18 Oktober 2005 - 17:13

Corina:

onze computer maakt overuren (nou istie wel wat gewend met evy &jim achter de toetsen) geweldig om jullie zo te volgen! groetjes

• 18 Oktober 2005 - 17:28

Arjen En Annemarie:

Hoi allemaal,wat geweldig dat jullie nu met zn vijven zijn!! Leuke,lieve foto's ! groetjes !!

• 18 Oktober 2005 - 18:04

Dian Martens:

Hallo lieve allemaal. Ook ik kan het niet laten om even te reageren, na al jullie verhalen gelezen te hebben. Wat is het een prachtig kindje Liyou! Wat heb ik een enorme bewondering voor jullie allemaal. Dit kindje zal in een heel warm nestje terecht komen zo te zien! Geweldig dat ze een mooie toekomst tegemoet gaat. Mooi om jullie met z'n vijfjes te kunnen volgen. Ik wens jullie nog heel veel plezier in China en Jaco tot gauw weer bij Kubizz.

• 18 Oktober 2005 - 18:06

Greet En Bert:

Lieve Cathy, Jako, Rudy en Lin,voor jullie met z'n allen van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje, wat een schat en die pientere kijkers, dat belooft wat! Het gaat jullie allemaal goed, geniet ervan.
    Veel liefs, Greet en Bert.

• 18 Oktober 2005 - 18:37

Charles En Karin:

Hallo luitjes
    wat is het leuk om in chinaom het hoekje te kijken, wat heeft liyou een blanke huid, en wat zal ze genieten.groetjes

• 18 Oktober 2005 - 19:53

Koen En Ineke:

Gefeliciteerd met jullie Liyou. Wat is het leuk om jullie zo te kunnen volgen. Nog een fijne tijd en goeie terugreis toegewenst. We zijn benieuwd naar ons nieuwe achternichtje!!!!