LiYou!! - Reisverslag uit Shanghai, China van Cathy strootman - WaarBenJij.nu LiYou!! - Reisverslag uit Shanghai, China van Cathy strootman - WaarBenJij.nu

LiYou!!

Blijf op de hoogte en volg Cathy

17 Oktober 2005 | China, Shanghai

Eindelijk dan vandaag!!!

Gisteren naar Shanghai gevlogen, met z'n vieren want de rest van de groep ging aar een andere provincie.Gelukkig stond er een gids op ons te wachten, die ons naar het hotel bracht.Daar wilde we gelijk wel weer weg want de kamer was veel te klein( 2 pers.) en de andere kamer ( ook 2 pers) was aan de overkant.Ja hoe ga je dat dan doen met 2 kleine kinderen.Toch maar overnacht en de gids beloofde om een ander kamer voor ons te zoeken.
Vandaag moesten we om half 9 klaar staan en werden we naar het kindertehuis gebracht.Over de omstandigheden waarin Liyou woonde wil ik niet teveel kwijt maar het was echt afschuwlijk....
Maar Liyou is een geweldig grappig meisje die niet eens zoveel huilde toen we haar meenamen( wat we dus niet gek vonden.Zelf de gids zei :welkom in de hemel.
We moeten ook weer heel de dag naar haar kijken hoe ze op alles reageert.We zitten nu in een prachtig hotel in de bruidssuite en rudi heeft een eigen kamer naast ons.
Rudi en Lin hebben zich geweldig gedragen want het is toch wel een vreselijk lange reis geweest.Rudi is een geweldige hulp en Lin aait Liyou steeds over haar bolletje en zegt dan, wat is het toch een schatje he.
Ik ga nu alles even verwerken van het is wel effe heftig hoor!!!groetjes voor iedereen en we vinden het lezen van de berichtjes erg geweldig zo ver van huis!!!

• 17 Oktober 2005 - 10:53

Renate:

Wow hey, ik zit hier gewoon met tranen in mijn ogen wat een verhaal ! Rustig aan en GENIET van jullie kinderen.

• 17 Oktober 2005 - 11:08

Renate:

• 17 Oktober 2005 - 11:23

Corina:

KIPPEVEL!!!!
    linnepin heeft gelyk wat n schatje en lief die korte haartjes en... tis weer n knapperd!

• 17 Oktober 2005 - 11:27

EvY:

egt superlief!

• 17 Oktober 2005 - 11:31

Jim:

Heej egt leuk die foto's !!

• 17 Oktober 2005 - 12:00

Fam. Van Est:

Wat een poepie! Wat heerlijk dat jullie haar eindelijk mee kunnen nemen! We kunnen niet wachten tot jullie weer thuis zijn!
    Groetjes Jack, Thea, Karen en Kevin

• 17 Oktober 2005 - 12:10

Wil, Astrid, Jeske Jasper Joost:

Geweldig bericht! Liyou is schattig! En nu de tijd nemen om alles te verwerken en te genieten van elkaar en van het mooie land!Wij wensen jullie een prachtig verblijf toe in China! Groetjes aan iedereen!

• 17 Oktober 2005 - 12:12

Diana En Danny:

Wat een kippevel verhaal ! Wat zijn ze lief zo samen zeg, Liyou en Lin. Nou geniet van jullie tijd nog met haar in China. Hopelijk valt er nu toch een bepaalde spanning weg, en kunnen jullie rustig wennen aan elkaar. We wachten met spanning de volgende berichten af. Tot gauw ! Veel Liefs Danny en Diana

• 17 Oktober 2005 - 12:30

Agatha:

he he...eindelijk zeg :-0
    zit al de hele dag te flippen,Wat kijkt Lin trots he Cathy ......Moet ewen beetje huilen ...........wat had Ma dit leuk gevonden zeg !!!dikke kus

• 17 Oktober 2005 - 12:36

EvY:

egt super! kan niet wachten om dr te zien! ruud,, hebbie et n beetje naar je zin? al un Vondutch pet?;) heel veel plezier nog! lin,, heb je LiYou al een dikke kus van mij gegeven? :)

dikke kOes xx eef

• 17 Oktober 2005 - 13:06

Ed,francis,bob En Jill:

Lieve mensen,
    Nogmaals h.g met Liyou.
    Triest om te lezen dat waar ze zat het niet goed voor haar was, maar heel blij voor de kleine meid dat ze het bij jullie goed zal krijgen.Ze zal toch moeten wennen.
    Leuk om haar met linXin te zien.
    Veel plezier Rudi met je twee zusjes.

xxxxx

• 17 Oktober 2005 - 13:20

Joke En Ad Vkaam:

erg van dat tehuis maar heerlijk dat jullie haar eindelijk mee konden nemen het is weer een lekker ding en lin kijkt heel trots geniet ervan tot gauw

• 17 Oktober 2005 - 13:34

Claudia Van Dongen:

Geweldig voor jullie dat Liyou nu bij jullie is. Geniet er maar goed van. Zien uit naar het volgende bericht. Liefs Sander en Claudia

• 17 Oktober 2005 - 13:36

Sandra (nicht :-) ):

...wauw... ik ben sprakeloos...wat een verhaal, wat een knapperd(s)..zie naar jullie terugkomst uit!
    x

• 17 Oktober 2005 - 13:43

Fam. Keukelaar:

wat een lekker meissie is het toch!.zorg goed voor haar en maak er leuke dagen van in china!tot over 2 weken dikke kus! gerrit, julia, bart en judith

• 17 Oktober 2005 - 14:04

Betsy:

Ik heb even in mijn eentje gekeken.Een heel bijzonder moment als je die foto's ziet.Inderdaad, een heel grappig meisje.Groeten.

• 17 Oktober 2005 - 14:47

AD VAN KAAM:

IK BEN SPRAKELOOS EN IK BEN ERG BLIJ VOOR JUKLLIE

• 17 Oktober 2005 - 14:57

Marien En Lilly:

Wat een poepeke! Jullie zijn vast de gelukkigste mensen op aarde!! Hoop dat de rest van jullie verblijf voorspoedig verloopt en dat k snel mn lieve nichtje(s) n dikke knuffel kan geven!

Liefs!

• 17 Oktober 2005 - 15:29

Daphneeh:

Woowww!! egt geweeeeelidig:D khoop haar snel te zien...! ik hoop dat ze jullie niet meer zo nagapen, want das tog wel zielig:P
    Eej RuUdd..missie je Musieejk een Bietjeh? Geeef der maar een kus van me:D

Kusjes Daphneh, Marian, henk, olaf (Bobby:P)

• 17 Oktober 2005 - 15:44

Erica:

Hallo lieve mensen !
    Wat een leuke foto's ! En wat een heftige dag vandaag voor jullie allemaal. Geniet lekker daar in Shanghai met z'n vijven en we hopen snel kennis te kunnen maken met het nieuwe vriendinnetje van Yan Yan !

Robert, Erica en Yan Yan

• 17 Oktober 2005 - 15:52

Jens:

heej lieve foto

• 17 Oktober 2005 - 16:06

Henk En Mar.:

Wat een mooi meisje,
    en wat een verhaal!
    Heerlijk dat jullie haar eindelijk in jullie armen kunnen sluiten..
    (xx van hein en ninke)
    Tot gauw.

• 17 Oktober 2005 - 17:17

Mirte:

Als Liyou thuis komt ga ik met haar spelen.
    Kusjes van je nicht.

• 17 Oktober 2005 - 17:45

Jos, Heddy, Anne & Nina:

Alweer een mooie meid! Zal je goed op je zussen passen Rudi? Geniet van elkaar!

• 17 Oktober 2005 - 17:59

Pa En Ma (Opa En Oma):

We hebben er eigenlijk geen woorden voor. Zo'n prachtige, aangrijpende gebeurtenis voor jullie! Mooie kindertjes en we hopen van harte, dat ze voorspoedig mogen opgroeien. Het allerbeste toegewenst bij de opvoeding en verder nog een plezierig verblijf. Van Opa en Oma veel kusjes en Jaco kan misschien wel een portie nassi meebrengen voor schrijver dezes. Ook onze bewondering voor Rudy!

• 17 Oktober 2005 - 18:04

Karin & Charles:

Geweldig dat jullie LIYIOU in je armen kunt sluiten en wat een schatje. het is leuk om zo op afstand mee te kijken groetjes aan allemaal

• 17 Oktober 2005 - 18:16

Peet:

Een heel mooi bericht om te lezen en foto"s om te zien.Prachtig toch,zo'n lief meisje.Ik wens jullie alle plezier toe en hoop gauw op weer nieuwe berichten of foto's.
    Kus for the girls en ik neem er eentje op Jak en Keet
    gr Peet

• 17 Oktober 2005 - 18:19

Peet:

O,sorry,Ruudje,dat ik zo'n lang end als jij helemaal vergeet,niet zo bedoeld van je oom Peet.Ook jij verdiend een pluim begrijp ikvan je moeder.Nou de ballen uud en tot gauw.

Peet

• 17 Oktober 2005 - 18:30

Michelle:

Geniet van elkaar en heel veel geluk samen!! Wat een mooie meid weer.
    Erg leuk om jullie op deze manier te kunnen en mogen volgen. Zaten vanmiddag op het werk met z'n vieren vol spanning op jullie bericht te wachten. Toen dat er eenmaal was, zaten we (weer) met z'n vieren tegelijk jullie bericht te lezen. (We doen ook nog wel wat werk hoor.)
    Tot gauw! Liefs Hans, Rick en Michelle

• 17 Oktober 2005 - 18:36

Jurgen En Jantine Buijs:

GEFELICITEERD MET JULLIE DOCHTER EN JULLIE ZUSJE. Wat een schatje weer. Heel veel liefde, geluk en plezier toegewenst.

• 17 Oktober 2005 - 18:39

Leo:

Wat een belevenis.
    Ik krijgen tranen in mijn ogen.
    Onvoorstelbaar, wat een invloed jullie verlangen zal hebben voor de rest van haar leven.
    Ik hoop maar dat de echte ouders nog even stiekem om het hoekje hebben gekeken.
    Zij zullen voor de rest van hun leven gerust gesteld zijn.

Groeten Leo

• 17 Oktober 2005 - 18:46

Lies:

geweldig he,
    eerst nog zo bedenkelijk en daarna al weer dat vrolijke gezicht
    ik moet daar erg om lachen.
    Rudi ,heb je die hele stapel dvd's al bekeken?
    stop dat nare tehuis maar ver in jullie achterhoofd en kijk vooruit!!
    veel liefs . lies

• 17 Oktober 2005 - 18:54

Ies En Petra:

Wat een schatje, we hadden wel een brok in ons keel van het verhaal, maar vanaf nu zal alles voor Liyou waarschijnlijk beter worden. Tot horens.

Groeten Ies en Petra

• 17 Oktober 2005 - 19:06

Henk:

Wat een leuke foto,s
    En iedere avond weer spannend om te kijken
    h.gr. henk

• 17 Oktober 2005 - 19:21

Helen:

En dan is het eindelijk precies zoals alles wezen moet. Nou eigenlijk nog beter...

• 17 Oktober 2005 - 19:28

Marcel, Els, Sara En Dide:

Eindelijk met z'n vijven! En inderdaad het is wéér een heerlijk grietje. Veel plezier nog!

• 17 Oktober 2005 - 19:30

Gaetana En Fam.:

Wat een leuke foto,s zeg! Leuk om Liyou al te zien,terwijl jullie zover weg zitten.Heel veel geluk met z,n vijven en heel leuk voor liyou dat ze het nu goed gaat krygen!

• 17 Oktober 2005 - 19:38

Annieke:

Wat geweldig dat jullie dit lieve kleine schepseltje z'on mooi leven mogen geven....Ik wens jullie alle kracht van de wereld toe! Kusje voor ruudje,linneke en mijn nieuwe jongste nichtje liyoutje!

• 17 Oktober 2005 - 19:52

Mie En Joost:

Hallo allemaal!

Wat een mooi verhaal. We zijn blij voor jullie dat jullie eindelijk Liyou bij jullie hebben. En dat kleine ding weet het zelf nog niet, maar zij mag ook van geluk spreken! Lekker weg daar uit dat tehuis en gezellig bij 4 lieve mensen gaan wonen! Een mooie toekomst tegemoet. Nog heel veel plezier en hou ons op de hoogte.

Groetjes Mie en Joost

• 17 Oktober 2005 - 20:07

Jaap En Sita:

Wat een lieverdje om te zien.We kijken uit naar het moment van ontmoeten.We wensen jullie nog mooie dagen daar

• 17 Oktober 2005 - 20:13

Jordi En Marjoke:

ook bij mij lopen me osen vol wat een lieverd zeg geen woorden voor welkom in de familie Liyou

• 17 Oktober 2005 - 20:32

Bas:

nederland aan china -----

Wat een SCHATTIG gezichtje. Ik wil dat die ook is naar mij zo keek

Tot dan!

• 17 Oktober 2005 - 20:47

Suus:

Nou nou nou EINDELIJK!!!!!!!
    Heb natuurlijk ook even een traantje gelaten vanwege het verhaaltje! Ben blij dat ik weer zo'n lekker nichie erbij heb! En ben ook ontzettend blij voor jullie :-D..... Let goed op jezelf en de rest. Kan niet wachten om jullie complete gezinnetje weer thuis te zien. Doe Geniet ze!

• 17 Oktober 2005 - 20:50

Suus:

Nou nou nou EINDELIJK!!!!!!!

• 18 Oktober 2005 - 08:05

Graciella:

ow, wat lief, neem er voor ook zo een mee!!!
    Ik zou dolgraag ook zo'n kleine zusje er bij willen.

• 18 Oktober 2005 - 08:41

Fleur:

liyou,ikhou nu al heel veel van jou .
    dat we maar veel samen mogen spelen.
    kusje van fleur

• 18 Oktober 2005 - 08:43

Daan:

liyou we kunnen lekker samen spelen en lachen en blij zijn!
    groeten van Daan
    en van ons allemaal een kusje

• 18 Oktober 2005 - 10:00

Graciella:

ow, wat lief, neem er voor ook zo een mee!!!
    Ik zou dolgraag ook zo'n kleine zusje er bij willen.

• 18 Oktober 2005 - 12:07

Betsy:

Telkens als ik het verhaal lees en de foto's zie komen er tranen.Ik heb bewondering voor jullie allemaal.Geweldig voor Liyou dat ze in zo'n familie mag komen.We wachten weer met spanning op de volgende foto's.Liefs.

• 19 Oktober 2005 - 17:08

Ila: