De reis - Reisverslag uit Shanghai, China van Cathy strootman - WaarBenJij.nu De reis - Reisverslag uit Shanghai, China van Cathy strootman - WaarBenJij.nu

De reis

Blijf op de hoogte en volg Cathy

12 Oktober 2005 | China, Shanghai

Op maandag 17 oktober gaan we LiYou voor het eerst zien!!

We weten nu hoe de reis ongeveer gaat verlopen.
We komen op 15 oktober aan in Beijing, waar we overnachten in het Sino Swiss hotel.De volgende dag vliegen we naar Shanghai waar we verblijven in het Jin Sha hotel.Op 17 oktober is dan eindelijk De Dag.We zien dan Liyou op het Civil Affairs buro.De volgende dag begint de officiele procedure,maar dan hebben we LiYou lekker al!!We krijgen nog een dagtour naar NanJing raod en de temple Fair.Op 22 oktober vliegen we terug naar Beijing waar we verblijven in het JianGuo Hotel.Daar zijn we de vorige keer ook geweest.Daar hebben we ook weer een dagtocht naar de chinese muur, waar Jaco deze keer omhoog mag klimmen!!WE zien er erg naar uit en kunnen haast niet meer wachten.Volgens de laatste berichten is LiYou 80 cm groot( erg klein dus)en 8,5 kg zwaar( erg licht)

groetjes Cathy, Jaco, Rudi en Lin Xin

• 12 Oktober 2005 - 19:48

Renate:

Wow Cathy, geweldig om te lezen ik leef met jullie mee. Voor mij duurt t nog heeeel lang maar ooit lees je mijn verhaal ! Ik wens jullie een goede reis en VEEL GEZLUK met z'n allen.

• 12 Oktober 2005 - 20:25

Michelle:

Nogmaals heel veel plezier, succes en sterkte met jullie spannende reis. Ik (en Hans) blijven jullie volgen! Ik vind het heel spannend en emotioneel om het na alle verhalen van de vorige keer, nu van zo dichtbij te mogen volgen. Ik wens jullie vieren en straks jullie vijven(!) veel geluk en plezier met elkaar.

• 12 Oktober 2005 - 21:19

Ad En Joke Van Kaam:

Goede Reis toegewenst
    wij zullen jullie via het internet gaan volgen
    Beste Rudy zorg voor mooie plaatjes en pas goed op je zussen
    Cathy en Jaco heel veel geluk toegewenst
    enne kijk of Walter ook daar rond loopt.
    Hoedoe hé ,
    Ad en Joke